Dit is onze
werkwijze

Onze pay-off  [BEDENK]  [CREËER]  [GENEREER]  is meer dan alleen een leuke kreet. Het reflecteert de werkwijze die wij hanteren. Hierbij vormt het deel [GENEREER] feitelijk de basis voor elke opdracht die wij uitvoeren. Het uiteindelijke doel van alle communicatie-uitingen is namelijk actie genereren bij de gewenste doelgroep. De stappen [BEDENK] en [CREËER] kunnen, afhankelijk van jouw vraag, los maar ook opeenvolgend ingezet worden.

Icoon BEDENK

BEDENK

Icoon CREËER

CREËER

Icoon GENEREER

GENEREER

Om een duidelijk beeld te krijgen van wat jouw doel is en welke wensen en eisen je hebt, plannen we altijd eerst een kennismakingsgesprek in. Mocht hieruit een opdracht volgen, dan ontvang je van ons een briefingsformulier. Deze heeft als doel om alle besproken wensen, eisen en randvoorwaarden vast te leggen.

Op basis van dit formulier plannen we, indien nodig, een vervolgafspraak of een strategische sessie in. Deze strategische sessie gebruiken we voornamelijk bij grote of complexe opdrachten waarbij we meer informatie nodig hebben om tot de kern van het vraagstuk te komen.

Maak kennis