In deze sectoren
ben ik graag actief

Om het beste werk te kunnen leveren, is het belangrijk dat er een klik is met de sector waarin jouw bedrijf en/of merk zich bevindt. Als er een natuurlijke klik is kan ik me beter inleven en identificeren met de doelgroep. Dit leidt volgens mij tot het best mogelijke resultaat.

De sectoren waar ik mij het liefst in beweeg, zijn:

SPORT

SPORT

Als fervent mountainbiker ben ik van nature geïnteresseerd in alles wat met fietsen - en sport in het algemeen - te maken heeft. Sporten is niet alleen goed voor de ontspanning maar zorgt ook voor de gezondheid van lichaam en geest. Vandaag de dag zitten mensen veel en bewegen te weinig. Ik help bedrijven die dit willen veranderen graag.

LEEFSTIJL

LEEFSTIJL

Naast sport heeft een gezonde levensstijl een belangrijke plek in mijn leven. Sporten is goed, maar evenzo belangrijk zijn gezonde voeding en de algehele balans: de balans tussen werk en ontspanning, maar ook die tussen beweging en rust. Leefstijl omvat al deze verschillende facetten, vandaar dat dit een bijna logische sector is waarin ik graag actief ben.

NATUUR

NATUUR

Om voldoende bloot te staan aan (zon)licht en frisse lucht is het belangrijk om tijd buiten door te brengen. De natuur heeft een ontspannende werking door zijn niet indringende karakter (vormen, kleuren, geuren en geluiden). Daarom breng ik graag tijd buiten door. Het maakt daarbij voor mij niet uit of dit privé of werkgerelateerd is.

Maak kennis