Wie is
Alter Ego Media?

Alter Ego Media is een jong en klein no-nonsens mediabureau, opgericht in 2019 door mij, Daniël Velsen. Reden hiervoor was de wens om voor mijzelf te beginnen, met als primair doel andere ondernemers en bedrijven te helpen met hun communicatie.

Mijn hart ligt bij sport (vooral alles wat met wielrennen en mountainbiken te maken heeft), een gezonde leefstijl en natuur. Ik beweeg mij dan ook het liefst binnen deze sectoren om mijn creativiteit en kennis in te zetten. Daarnaast interesseer ik mij voor zaken als maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en recycling. Ik ga graag de uitdaging aan om deze zaken bij een breder publiek onder de aandacht te brengen.

Ik ben gespecialiseerd in het bedenken en creëren van on- en offline media, uiteenlopend van fotografie tot aan grafische vormgeving. Maar ook voor een huisstijl of website kan je bij mij terecht.

Wat bij het uitvoeren van een opdracht altijd voorop staat, is dat de nieuwe (communicatie)middelen waarmee jouw merk zich aan bestaande of nieuwe klanten zal presenteren, in lijn moeten zijn met het totale verhaal dat je wilt vertellen. Wij - ik en de bedrijven waarmee ik samenwerk - zorgen er daarbij uiteraard voor dat ze aansluiten op jouw huisstijl. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw merk op een eenduidige manier gepresenteerd wordt.

Eenvoud is mijn kracht en ik ben erg flexibel. Zo kan ik je helpen met één enkele foto voor een bepaald medium of neem ik een volledig project onder mijn hoede.

Het liefst werk ik voor kleine en middelgrote lokale bedrijven, stichtingen en non-profit organisaties. Daarbij is het voor mij belangrijk dat ik naast mijn opdrachtgevers sta. Ik werk niet alleen voor hen maar vooral ook samen met hen. Samen moeten we ervoor zorgen dat de boodschap duidelijk en bij de juiste doelgroep overkomt. Daarbij is mijn streven niet winstmaximalisatie voor de korte termijn maar juist het investeren in een relatie met jou als klant voor de lange termijn.

Maak kennis